Jäsenhakemus

Lähetä lomake ja maksukuitti jäsensihteerille. Hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi seuraavassa kokouksessaan, ja jäsenyys tulee voimaan hallituksen päätöksen myötä. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun.

*

Jos perheestäsi liittyy jäseneksi samalla kertaa muitakin, voit ilmoittaa tässä samalla lomakkeella heidänkin nimensä.

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

HUOM. Kuitti on pakollinen! Mikäli et voi liittää sitä tähän, lähetä se mahdollisimman pian jäsensihteerin sähköpostiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksun maksaminen

Jäsenmaksu maksetaan tilille FI58 8000 1701 4145 43  (BIC DABAFIHH)

Käytä viitenumeroa 1009

Mikäli jäsenen nimi on eri kuin maksajan nimi, merkitse viestikenttään jäsenen nimi. Muutoin jätä viestikenttä tyhjäksi. Liitä maksukuitti jäsenhakemukseen.

JäsenlajiJäsenmaksuLiittymismaksuYhteensä
Vuosijäsen30 € 20 €50 €
Perhejäsen15 €20 €35 €
Nuorisojäsen (alle 18v)15 €20 €35 €

- Nuorisojäsenmaksun voi maksaa vielä sinä vuonna, jonka aikana täyttää 18v.

- Perhejäseneksi voi liittyä saman perheen jäsen silloin, kun joku toinen perheestä on vuosijäsen tai ainaisjäsen.

- Yhdistyksen tilaisuuksissa on voimassa yhdistyksen tapaturmavakuutus alle 21-vuotiaille jäsenille.