Ahvenentalutusta tiistaisin klo 18, 4.6. alkaen syyskuun loppuun

24.5.2024

Maksuton, matalan kynnyksen sosiaalistamisryhmä. Ei ilmoittautumista. Antinmukka 4, Ounasvaara

Rovaniemen Käyttökoirien Ahvenentalutus alkaa 4.6. klo 18. Osoite on Antinmukka 4 ja olemme siinä Lapland Hotels Ounasvaara Chalets:in vieressä olevalla isolla parkkipaikalla/hiekkakentällä.
 

Ahvenentalutus on luonnetestituomari Riitta "Muru" Lehmuspellon ideoima ja yli 20 vuotta vetämä koirien sosiaalistumisryhmä. Ahvenentalutus on avoin kaikille eikä se maksa mitään.

Tänä kesänä kun olemme Ounasvaaran hiihtostadionin lähellä, niin kannattaa myös hyödyntää stadionilla olevia polkuja koiran kanssa lenkkeilyyn.

Muutama ohje tulijoille: Rokotukset kunnossa, mukaan vettä ja kakkapusseja. Tavallinen kaulapanta/valjaat ja tavallinen talutushihna, ei siis flexiä, eikä kuristavia kaulapantoja. Supernamit ovat koiralle iloinen yllätys ja joissain tilanteissa lisäävät motivaatiota yhteistyöhön ohjaajan kanssa.

Lisäksi toivoisimme, että lukisitte koiranne rotumääritelmän, koska se helpottaa ohjaajan oppimista. Jos koirassanne on useampaa rotua, niin lukekaa ne rodut joita koirastanne löytyy. Tiettyjä asioita ohjataan eri tavalla jämptille kuin sheltille.

Tervetuloa kaikki Ahvenet, näemme ti 4.6 ja siitä lähtien joka tiistai samaan aikaan syyskuun loppuun saakka, jos syksyllä säät vain sallivat. Tulkaa paikalle reilusti aikaisemmin, jotta koirat tottuvat uuteen ympäristöön. Iloisin terveisin Ahventiimi :)