Agilityn tutustumispäivä nuorille 7.3.2024

7.3.2024

Ilmoittaudu linkistä 5.3. mennessä, 12 koirakkoa pääsee mukaan RaKKi-areenalla järjestettävään tapahtumaan..

Moikka!
Vieläkö on aukko hiihtolomassa? Oletko 8-18 vuotias lapsi tai nuori, jota kiinnostaisi aloittaa hauska harrastus koiran kanssa? Tule tutustumaan agilityyn meille Rovaniemen Käyttökoirille 7.3.2024! 
Mikä ihmeen agility? No se on vauhdikas ja liikunnallinen harrastus yhdessä koiran kanssa, missä koira suorittaa erilaisia esteitä ohjaajan ohjeistuksella! Ihan kuin rallia, jossa koira on kuski ja ihminen kartturi! Aina ei mene putkeen ja joskus TODELLAKIN mennään putkeen ja kovaa!! 
Päivän aikana käydään yhdessä läpi millainen agility on urheiluharrastuksena, sekä pääset myös itse kokeilemaan koirasi kanssa 

Tutustumispäivä pidetään seuramme puolilämpimässä hallissa, eli Rakki-Areenalla, osoite Suopunki 2. Aloitamme 12 ja lopetamme viimeistään kello 16. Päivän pituus riippuu osallistujien lukumäärästä. Mukaan mahtuu yhteensä 12 koirakkoa (eli 12 lasta/nuorta sekä 12 koiraa). Pyydämme, että alle 15-vuotiaan mukaan tulisi huoltaja. Huoltajan ei tarvitse osallistua aktiviteetteihin, mutta olisi hyvä olla tukena tarvittaessa.

Koiran tulee olla vähintään 8kk ikäinen ja sillä täytyy olla voimassa olevat rokotukset. Ethän tuo juoksuista narttua tutustumispäivään.

Päivän vetäjinä toimivat Emilia Ikonen ja Sanni Suopajärvi.

Joko innostuit? Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecvHlaBsg1nNazg_ugq0hJhs9QyHCxgdv0rmm0q_Jy0upyIg/viewform

Lisätietoa tarvittaessa:
sanni.suopajarvi09@gmail.com

Nähdään agilityn parissa!