Ohjattu harjoittelu

Ohjattuun harjoitteluun osallistuminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä ja maksetun harrastemaksun.

Vakituisesti pyörivät harjoitteluryhmät muodostetaan puolivuosittain.

Ohjattuihin harjoituksiin on mahdollista osallistua vierailijana tietylle harjoituskerralle, mikäli ryhmässä on tilaa, sopimalla asiasta koulutusohjaajan kanssa erikseen.

Toisinaan tarjolla on myös kurssimuotoista koulutusta. Alkavista kursseista ja ilmoittautumisajoista tulee tietoa foorumille kohtaan Tiedotuksia, vain rekisteröityneille jäsenille näkyviin osioihin ”Kilpailut ja koulutukset” tai lajien omiin ketjuihin "Agility"/"Muut lajit".

Lisäksi toisinaan on tarjolla yksittäisiä ohjattuja harjoituskertoja, teematreenejä, kokeisin valmistavia ohjattuja kertoja jne., joista ilmoitetaan erikseen foorumilla.